Snelheid en punctualiteit

 Rijden door heel Europa

Gepersonaliseerd transport

Zwaar transport voor bedrijven

Zwaar transport voor bedrijven is een complexe taak die speciale expertise vereist, en bij Duntra Logistics uit Helmond hebben wij die expertise in huis. Zwaar transport voor bedrijven is onmisbaar voor het vervoeren van grote, zware of onhandelbare goederen, zoals bouwmaterialen, industriële machines of groot agrarisch materieel. Wij zorgen ervoor dat uw zwaar transport veilig, efficiënt en volgens planning verloopt.


Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem direct contact op

 


De voordelen van ons zwaar transport voor bedrijven

Een expediteur inschakelen voor zwaar transport biedt bedrijven deskundigheid in logistieke planning en risicobeheer, wat belangrijk is voor het veilig en efficiënt vervoeren van zware ladingen. Het toevertrouwen van zwaar transport voor bedrijven aan Duntra Logistics garandeert een veilige en deskundige afhandeling van uw kostbare goederen. Buiten zwaar transport voor bedrijven, bieden wij ook temperatuur gecontroleerd transport aan voor gevoelige producten, waarbij de integriteit van uw goederen gewaarborgd blijft. Ook voor koeltransport naar Frankrijk, een veelgevraagde dienst, hebben wij alle benodigde faciliteiten en kennis in huis. Ons zwaar transport voor bedrijven is niet alleen beperkt tot standaard routes, maar kan volledig aangepast worden aan uw specifieke transportbehoeften.


Vraag gerust om de mogelijkheden

Wij bieden niet alleen zwaar transport, maar een totaalpakket aan logistieke oplossingen, aangepast aan uw specifieke eisen en wensen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw transport- en distributievraagstukken. Neem daarom nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.