Snelheid en punctualiteit

 Rijden door heel Europa

Gepersonaliseerd transport

Speciaal transport voor bedrijven

Speciaal transport voor bedrijven is een onmisbare dienst voor het verplaatsen van goederen die niet voldoen aan standaard transportmaten of -voorwaarden. Bij Duntra Logistics uit Helmond begrijpen we dat speciaal transport voor bedrijven een nauwkeurige planning en uitvoering vereist. Of het nu gaat om uitzonderlijk grote ladingen, delicate items of goederen met speciale vervoerseisen, speciaal transport voor bedrijven is onze expertise.


Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem direct contact op

 


Wij bieden speciaal transport op maat aan voor bedrijven

Ons speciaal transport voor bedrijven biedt tal van voordelen. We zorgen voor veiligheid en betrouwbaarheid, wat belangrijk is bij het vervoeren van unieke of kwetsbare goederen. Zwaar transport voor bedrijven valt ook onder onze speciale transportdiensten, waarbij wij zorgen dat zelfs de zwaarste en grootste ladingen veilig en efficiënt hun bestemming bereiken. Daarbij bieden we ook koeltransport voor bedrijven aan. Dit is ideaal voor bederfelijke waren of goederen die temperatuurgevoelig zijn. Elk speciaal transport voor bedrijven wordt met de grootste zorg behandeld, waarbij wij als expediteur uw specifieke behoeften en wensen centraal stellen.


Schakel onze hulp in

Laat Duntra Logistics uw partner zijn in het efficiënt en veilig beheren van al uw speciale transportbehoeften. Uw tevredenheid en het succes van uw transportopdracht staan bij ons voorop. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden. Voor speciaal transport voor bedrijven zit u bij ons goed.